Poslovil se je bivši predsednik ŠSFE Damjan Sirnik

Damjanu v slovo

Datum objave: 22. 02. 2020 ibr-datum

Z žalostjo smo prejeli vest, da se je v četrtek, 20. februarja 2020, po hudi bolezni od nas v 29. letu starosti poslovil Damjan Sirnik, predsednik Študentskega sveta Fakultete za elektrotehniko v študijskem letu 2012/13 in tajnik v letu 2011/12.

Damjan je bil eden izmed najbolj aktivnih članov ŠSFE v njegovi zgodovini, saj je tako v obdobju predsedovanja kot tudi kasneje znatno prispeval k izboljšanju študija na Fakulteti za elektrotehniko za takratne in tudi zdajšnje generacije. Pečat, ki ga je s požrtvovalnim delom pustil na naši Fakulteti, je vreden spoštovanja, njegovi napori so izboljšali študij in pomagali marsikateremu študentu elektrotehnike. Damjan je bil prav tako dolgoletni sodelalvec Študentske organizacije Fakultete za elektrotehniko, ki je s svojimi nasveti, tehničnimi predlogi ter nesebično pomočjo venomer krepil študentski duh.

Študentskemu svetu in Študentski organizaciji je v veselje in ponos, da lahko gradimo na dobrih odnosih in trdnih temeljih, ki jih je zgradil Damjan Sirnik. Družini in vsem bližnjim izrekamo iskreno sožalje.

Damjan, pogrešali te bomo!