Pomembne informacije

Datum objave: 09. 03. 2020 ibr-datum

[POMEMBNE INFORMACIJE]
 
V zvezi s trenutno situacijo in širjenjem koronavirusa SARS-CoV-2 vam posredujemo nekaj pomembnih informacij. Za zajezitev širjenja bolezni COVID-19 je namreč potrebno preventivno in družbeno odgovorno ukrepanje vsakega posameznika, nikakor pa ni prostora za nepotrebno paniko.
 
Študentska organizacija Fakultete za elektrotehniko – Stromar.si zato do nadaljnjega preklicuje ter prestavlja nekaj izmed načrtovanih strokovnih ekskurzij in družabnih dogodkov. Izmed slednjih je tako prestavljena tudi jutrišnja poizpitna zabava! ? Datumsko so prestavljeni tudi Dnevi industrijske robotike 2020.
 
Študente naprošamo, da pozorno spremljajo svojo študentsko e-pošto ter dosledno upoštevajo navodila ki jih posreduje dekanat! V prvi vrsti je ključna dosledna uporaba razkužil ter pravil higiene rok. Roke po uporabi računalniške oz. laboratorijske opreme dodobra umijte z milom, saj lipidna membrana virusa SARS-CoV-2 razpade ob stiku z milnico. ? Poleg tega priporočamo dodatno uporabo razkužila ter izogibanje zadrževanja v velikih množicah. Vse študijske obveznosti, ki se izvajajo v skupinah večjih od 100 ljudi so namreč do nadaljnjega odpovedane. ?
 
Svetujemo, da si vse aktualne informacije v zvezi s trenutnimi ukrepi ogledate na spletni strani Fakultete za elektrotehniko oz. zaupanja vrednih informacijskih virih. O vseh ključnih podrobnostih pa boste ažurirani tudi z naše strani.
 
Viri in uporabne povezave:
http://www.fe.uni-lj.si
https://www.nijz.si/sl/koronavirus-2019-ncov
http://www.fe.uni-lj.si/aktualno/novice/2020030611201487/
https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019/situation-reports
 
 
Ne skrbite, priložnosti za pridobivanje novih znanj, šport ter dobro zabavo bo še mnogo. Mi že pridno restrukturiramo naše načrte! ??‍♂️
 
Vaš,
Stromar.si