Poletna akademija I: ‘Robotip’ / enotedenska delavnica

Datum objave: 12. 06. 2020 ibr-datum

Študentje, vabljeni na poletno akademijo 1. Robotip:
K prvi poletni akademiji vabimo otroke in mlade, ki jih zanima svet robotike. Na enotedenski delavnici bodo otroci iz legokock gradili robotke, ki se med seboj zaznavajo in v skladu s tem premikajo po svojem okolju. Posamezni robotki bodo enofunkcijski, skupaj pa bodo lahko opravljali zapletene naloge. Prek igre z robotki bodo udeleženke in udeleženci tako tudi krepili medsebojne odnose, saj bodo spoznali, da lahko skupaj naredimo več! Ob tem bodo usvojili znanja s področij elektronike, mehanike in programiranja v odprtokodnem in odprtostrojnem ekosistemu Arduino. Ob koncu akademije bodo udeleženci svojega robotka odnesli domov!
Poletna akademija je namenjena otrokom in mladim (9-14 let). Delavnica je namenjena tako popolnim začetnikom kot tudi tistim, ki se na robotiko in programiranje že spoznajo, saj bodo mentorji vsem pomagali nadgraditi svoje znanje.
Cena tedenskega varstva, ki zajema delavnice z materiali, dopoldansko in popoldansko malico ter kosilo, je 170 EUR. V primeru prijave dveh otrok dobi drugi 10 % popusta.
Podrobnejše informacije in prijave –> shorturl.at/gjV17
V primeru težav z odpiranjem prijavnega obrazca nam pišite na 5hek@kersnikova.org