Spoznavni mesec Fakultete za elektrotehniko 2016

Spoznavni mesec 2016/2017 - Stromar.si

Datum objave: 15. 09. 2016 ibr-datum

 

UVOD

Bruci in brucke, dobrodošli Fakultete za elektrotehniko!

Z oktobrom začenjate novo življenjsko obdobje polno novih izkušenj, prijateljev in znanj. Upamo, da bo to čimbolj pozitivno obarvano in polno nepozabnih doživetij. Da bo začetek malo manj težak, smo vam pripravili nekaj koristih informacij in zanimivih dogodkov.

 

POVEZAVE IN INFORMACIJE

Osnovne informacije in študijski pripomočki:

Z namenom odgovarjanja na vsa vprašanja glede študija in druženj smo ustvarili tudi dve Facebook skupini:

 


 

DOGODKI

 

1. Uvod v študij elektrotehnike
26.9.2016 – 29. 9.2016

Zavedamo se, da prehod iz srednjih šol na fakulteto ni enostaven, zato Študentski svet in Študentska organizacija Fakultete za elektrotehniko sodelujeta pri pripravi Uvoda v študij Elektrotehnike, kjer s pomočjo profesorjev in starejših študentov ponovite srednješolsko matematiko ter se pripravite na začetek študijskega leta.

Več informacij.

 

2. Sprejem brucev na fakulteti in brucovanje na Kongresnem trgu
3.10.2016

Kot vsako leto, bo tudi letos potekal tradicionalni sprejem vseh brucev na Kongresnem trgu v Ljubljani. Študentska organizacija vas bo sprejela že pred tem, na fakulteti, kjer vas bo sprva nagovoril dekan. Kasneje pa se vidimo v mestu!

Več informacij.

 

3. Brucovanje: Stand-up komik, pogostitev in žur v Cirkusu
6.10.2016

Ta večer je namenjem spoznavanju novih kolegov in sošolcev. Najprej vas vabimo na zabaven intro na FE v P1, z začetkom ob 20:00, kjer vas bosta zabavala dva izvrstna stand up komika, sledila bo tudi pogostitev. Nato pa se odpravimo na težko pričakovani žur v Cirkusu, ki ga organiziramo v sodelovanju z Zdravstveno fakulteto UL. Predprodaja vstopnic bo potekala v avli FE od 4.10.2016 dalje! Za vse bruce je udeležba popolnoma brezplačna!

Več informacij.

 

4. Sejem rabljene literature
10.10.2016

Sejem bo potekal v prostoru KuFE na FE. Študente višjih letnikov vabimo, da v prostore Študentskega sveta oddajo rabljeno literaturo. Za študente prvih letnikov, pa je to odlična priložnost za prihranek na študijskem gradivu!

Več informacij.

 

5. Bowling Party (FE in NTF)
11.10.2016

Za vse zveste oboževalce bowlinga organiziramo skupaj z NTF-jem Bowling Party, ki je odličen za spoznavanje, saj formiramo skupine po 6 oseb. Pohitite s prijavami na dogodek na spodnji povezavi, saj je število mest omejeno.

Več informacij.

 

6. LAN Party – Game Wars: Return of the LAN
13.10.2016

Seveda nismo pozabili tudi na naše game-erje, za katere bo v sodelovanju s Fakulteto za računalništvo in informatiko organiziran že drugi LAN party! Poudarek bo na tekmovalnosti med “štromarji in računalničarji”. Dogodek je seveda popolnoma brezplačen, za najboljše igračarje pa obljubljamo tudi lepe nagrade. Prijavi se, letos bo pokal naš!

Več informacij.

 

7. FE Indoor Paintball Tournament
26.10.2016

Vemo, da za dober začetek študijskega leta potrebujete tudi pravšnjo dozo adrenalina, zato za vas organiziramo turnir v Paintballu. Tekmovali bomo v prostorih tiskarne za Bežigradom, prijaviš pa se lahko v Študentski pisarni na fakulteti.Za zmagovalce obljubljamo tudi lepe nagrade naših sponzorjev!

Več informacij.

 

8. Elektro FIFA Turnir
2.11.2016

Za vse ljubitelje popularne igre FIFA, se bo odvijal turnir v avli naše fakultete. Dogodek je brezplačen, pomembno je le, da se pravočasno prijavite, saj je število mest omejeno. Splača se sodelovati, nagrade so bogate!

Več informacij.

 

… in še mnogo več!

Za vsa dodatna vprašanja, tako glede študija, kot tudi dogodkov, nam lahko pišete na zasebno sporočilo. Se vidimo na matematičnem uvodu ali na prvi šolski dan!


Ekipa Stromar.si, v novi zasedbi!

 

Povezava do objave na spletni strani Fakultete za elektrotehniko.