Tečaj programiranja v Pythonu


Podrobnosti dogodka

This event finished on 28 marec 2017


Datum dogodka:
Datum objave: 15. 02. 2017 ibr-datum

Študentska organizacija Fakultete za elektrotehniko in Društvo elektrotehnikov – Stromar.si za vas pripravljata tečaj programiranja v Pythonu!

Tečaj je namenjen vsem študentom Fakultete za elektrotehniko, ki ste se s programiranjem že srečali (naprimer v 1. letniku študija), sedaj pa bi radi svoje znanje obnovili in nadgradili. V skupnem obsegu 20 ur boste sprva ponovili osnovne programske zanke v Pythonu, nato pa nadaljevali z naprednejšo tematiko. Slednja zajema prikaz programskega pridobivanja podatkov iz spleta (modul urllib2), osnove objektno orientiranega programiranja (OOP) in manipulacijo fotografij s knjižnjico PIL. Sama zahtevnost nalog bo prilagojena skupini! Tekom tečaja se boste lahko lotili tudi lastnih manjših projektov in poiskali pomoč pri predavatelju. Pridobljena znanja vam bodo nedvomno koristila pri nadaljevanju študija (z obdelavo fotografij v Pythonu se srečate v biomedicinski tehniki, s spletnimi protokoli pa v IKT) oz. pri iskanju zaposlitve!

# TERMINI
Prvi termin tečaja je v torek, 7.3.2017 ob 17.30 uri v KuFE. Nadaljnje termine boste določili skupaj s predavateljem.

# CENA
Udeležba na tečaju je popolnoma BREZPLAČNA! Število prijav pa je zaradi zagotavljanja kvalitete poučevanja omejeno na 20 udeležencev. V primeru velikega interesa bomo tečaj ponovili.

# PRIJAVE
Dogodek je razprodan. Prijave niso več mogoče.

V primeru dodatnih vprašanj se lahko obrnete na:
Matej Rabzelj
matej.rabzelj@stromar.si

Tečaj pripravljajo:
‣ Stromar.si
‣ ŠOFE
‣ ŠSFE
‣ AD Vega

Povezava do dogodka na Facebooku.