Ski Opening 2016/2017: Matrei


Podrobnosti dogodka

  • Datum:

Ski Opening 2016/2017 Matrei - Stromar.si

Datum dogodka:
Datum objave: 01. 12. 2016 ibr-datum

Začnimo letošnjo smučarsko sezono na nepozaben način!

Od 15. do 18. decembra STROMAR.si in ŠSFE za vas pripravljata tradicionalni 4-dnevni Ski Opening, tokrat na smučišču Matrei v sosednji Avstriji. Matrei je znan po odličnih progah ter po vrhunskih snežnih pogojih, saj mestece leži na 960 metrih nadmorske višine, samo smučišče pa se povzpne kar do 2426 metrov. Približno 50 km snežnih površin bo tako več kot zadosti za 3-dnevno smuko.

Poleg celodnevnih športnih aktivnosti bo poskrbljeno tudi za vse ljubitelje nočnega življenja! Mesto namreč ponuja turistično atraktivne nočne klube ter lokale in restavracije z dobrim pivom in prefinjeno ponudbo. Odpravili pa se bomo tudi v diskoteko Bunker99, kjer nas bosta med drugimi zabavala VANILLAZ in DJOOMLA KS s svojo »Gajbo puno piva«!

Nastanjeni bomo v apartmajih po cca. 6 oseb v samem mestu, od katerih vodijo Ski-Busi neposredno do spodnje postaje gondole. Vsi apartmaji so opremljeni s kuhinjsko nišo, jedilnim prostorom, kopalnico, satelitsko televizijo ter vključujejo posteljnino z brisačami.

Ker ne želimo, da bi rekreacija in zabava vplivala na študijski proces, se bomo na pot podali v ČETRTEK v popoldanskih urah. Tako boste izpustili le petkove obveznosti, ki si jih lahko prestavite, vrnemo pa se v NEDELJO proti večeru. Točen spored bo znan naknadno.

CENA VKLJUČUJE:

★ organizacijo in vodenje
★ avtobusni prevoz
★ 3 nočitve v apartmajih
★ 3 dnevno smučarsko karto
★ nagrade naših sponzorjev

POSKRBELI BOMO TUDI ZA:

★ športni program in tekmovanje v veleslalomu
★ après ski in zabavo do jutranjih ur
★ brezplačni test smuči Salomon

CENA:

★ za študente FE: 159€ (prvih 50!)
★ za ostale študente: 179€
★ osebe brez študentskega statusa: 219€
★ brez smucarske vozovnice 110€

DOGODEK OMOGOČAJO:

★ STROMAR.SI
★ ŠSFE
★ ŠOFE
★ G3SPIRITS
★ ŠOU V LJUBLJANI

Kavcijo za Key Card ter turistično takso (6 €) se plača na kraju samem. Možno je tudi doplačilo v vrednosti 5% izbranega paketa, s katerim si zavarujete riziko odpovedi.

* Najbolje ocenjeno avstrijsko smučišče v svoji kategoriji.
* Ugodni nakupi hrane v priznanih trgovinah Billa, Spar in MPreis.

Obvezna je PRIJAVA na spodnjem obrazcu. Mesto pa si zagotovite šele, ko poravnate obveznosti! Poravnava stroška izleta je možna v pisarni Študentskega sveta FE.

Vec informacij na novi@stromar.si.

Povezava do dogodka na Facebooku.
Prijavnica.