Pozdrav brucem 2016


Podrobnosti dogodka

  • Datum:

Pozdrav brucem 2016 - Stromar.si

Datum dogodka:
Datum objave: 30. 09. 2016 ibr-datum

Kot vsako leto, bo tudi letos potekal tradicionalni sprejem vseh brucev na Kongresnem trgu v Ljubljani. Študentska organizacija vas bo sprejela že pred tem, na fakulteti, kjer vas bo sprva nagovoril dekan. Kasneje pa se vidimo v mestu!

V ponedeljek, 3. oktobra 2016, s pričetkom ob 16. ure, bo na Kongresnem trgu v Ljubljani potekal tradicionalni sprejem brucev Univerze v Ljubljani Pozdrav brucem 2016. Tudi letos bo prireditev nadvse pestra in dinamična. Za sproščen vstop v novo študijsko leto bodo na odru poskrbeli številni nastopajoči, vseskozi pa bodo bruci lahko informacije o študiju in obštudijskih dejavnostih pridobivali na stojnicah 23 fakultet in treh akademij Univerze v Ljubljani.

Na slavnostnem odprtju študijskega leta 2016/2017 z začetkom ob 17. uri bodo prisotne, še posebej bruce, nagovorili rektor Univerze v Ljubljani prof. dr. Ivan Svetlik, župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković in predsednik Študentskega sveta Univerze v Ljubljani Jan Kukovec. Prisotni bodo tudi dekani vseh 23 fakultet in treh akademij Univerze v Ljubljani.

Lani je bilo dogajanje na odru in pod njim nadvse razigrano, ognjevito in dih jemajoče.

Urnik sprejema na fakulteti.
Več informacij (UNI-LJ).
Več informacij (FE).