Pot do uspeha: Metronik d.o.o


Podrobnosti dogodka


Datum dogodka:
Datum objave: 06. 05. 2017 ibr-datum

Predavanje podjetja Metronik d. o. o.

Ali si vedel, da je v podjetju Metronik d. o. o. zaposlenih preko 70 inženirjev, večina pa jih prihaja prav iz Fakultete za elektrotehniko?

Te zanima kako znanje pridobljeno na fakulteti uporabiti in kot Metronik d. o. o., postati vodilni ponudnik sistemov za avtomatiko v Sloveniji?

_________________________________________________________________

Podjetje Metronik že 27 let v slovenski prostor uvaja nove iniciative, koncepte in tehnologije, kot so Industrija 4.0, internet stvari, pametne tovarne, digitalizacija …

_________________________________________________________________

Že od samega začetka veliko vlagajo v razvoj in sodelovanje z inštitucijami znanja, predvsem s Fakulteto za elektrotehniko v Ljubljani.

_________________________________________________________________

Ekipa Stromar.si in Študentski svet Fakultete za elektrotehniko za vas organizirata brezplačno vabljeno predavanje podjetja Metronik d. o. o., da z nami delijo svojo zgodbo o uspehu.

Predstavili bodo svoje podjetje in produkte ter nam postregli z nasveti kot starejši kolegi, uveljavljeni inženirji elektrotehnike.

Zaupali nam bodo, kaj je njihov ključ do uspeha oziroma kaj podjetju daje prednost pred vse večjo konkurenco. Vsako dobro podjetje mora vselej bogatiti svoj človeški kapital, zato bo govora tudi o načinu iskanja kvalitetnega kadra, potrebna znanja in izkušnje, ki jih kot delodajalec iščejo in cenijo.

Predavanje bo odprtega tipa. Na predavanju boste imeli možnost zastaviti kakršna koli vprašanja, ki vas zanimajo kot bodočega inženirja.

——————————————————
KDAJ: 16.5.2017 ob 16.00
KJE: Fakulteta za elektrotehniko
GOST: direktor dr. Saša Sokolić
——————————————————

Tega predavanja se preprosto ne splača zamuditi!

Vljudno vabljeni!
Predavanje podjetja Metronik d. o. o.