Ogled filma Pr’ Hostar


Podrobnosti dogodka

  • Date:

Ogled filma Pr' Hostar - Stromar.si

Datum dogodka:
Datum objave: 18. 11. 2016 ibr-datum

Ejga, Gorenjske fore v kinu!

Stromar.si in ŠSFE vas vabita na ogled slovenske komedije Pr’ Hostar v Kino Bežigrad.

Pred štirimi leti je spletna serija Pr’Hostar postala pravi slovenski YouTube fenomen. Ustvarjalna ekipa, ki jo je širša javnost spoznala v skečih, kot so Car, Krastać in Carice, je tedaj postregla z izvirnimi prigodami gorenjskih gaunarjev, sočnim besediščem in zabavnimi liki, ki so jih gledalci v trenutku vzljubili. Medtem, ko so videi beležili pol milijonske in celo milijonske oglede, njihovi stvaritelji niso počivali na lovorikah, temveč so neumorno pripravljali svoj prvi celovečerni film. Tega so osnovali na četrti epizodi serije, kjer se v središču zgodbe odvija neizprosno hudomušen boj malega človeka proti pogoltni oblasti.

Izkoristi priložnost, saj je cena prvih 50 kart samo 3.00 € (samo za študente FE)! Vse ostale karte v predprodaji po akcijski ceni 3.90 € (samo za študente UL). Na dan dogodka bo cena predstave za študente 5 €!

Vstopnice si zagotoviš tako, da se prijaviš s tem obrazcem in znesek poravnaš v študentski pisarni FE do 18.11.2016 med 10.00-12.00 (med odmori).

Tisti, ki si ne boste mogli ogledati filma 22.11., lahko koristite karto do 9.12.2016. Termine bo objavil Kino Bežigrad na svoji spletni strani.

V primeru vprašanj se obrnite na e-pošto: tadej.mulh@stromar.si

Dogodek so omogočili:

  • Stromar.si
  • ŠSFE
  • ŠOU v Ljubljani

Povezava do dogodka na Facebooku.