Gardaland s ŠOU


Podrobnosti dogodka


Datum dogodka:
Datum objave: 10. 05. 2017 ibr-datum

»Sometimes you just gotta be that little kid, the one who goes on a roller coaster and then you figured out; the only control you really have is, how you choose to respond to the ride.«

Adrenalin, fantazija in avantura; občutja, ki jih doživiš z enodnevnim obiskom Gardalanda, največjega zabaviščnega parka v Italiji. Za sprostitev pred obveznostmi in zaključevanjem študijskega leta vas vabimo, da si dovolite biti otrok za en dan in pozabite na skrbi, in sicer 23. maja 2017. Prosti pad, vlakci smrti, gusarska ladja, vodne dogodivščine, skodelice čakajo na vas, verjamemo pa, da bo posebno pozornost imel Shaman, virtualni resnični vlakec smrti, kot novost leta 2017.

Premor od resničnosti bomo začeli v zgodnjih jutranjih urah, odhod avtobusa bo ob 4.30 uri pred Atlantisom, do mejnega prehoda Fernetiči, mimo romantičnega mesta na vodi, Benetk, pa vse do Gardalanda. Vse do večera boste svobodno preizkušali meje svojega poguma in ugotavljali, da je ko si enkrat na vlakcu smrti pomembno le to, kako boš znal to izkoristiti oziroma kako se boš odzval. Po vsaj devetih urah se bomo zbrali in se z avtobusom vrnili v Ljubljano, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.

KDAJ? : 23. maj 2017
CENA: 35 EUR

CENA VKLJUČUJE:
– Prevoz s turističnim avtobusom
– Celodnevno vstopnico
– Cestne pristojbine
– Organizacijo izleta
– Spremljevalca izleta
– Osnovno nezgodno zavarovanje
– Malico

PRIJAVE NA:
https://goo.gl/forms/qkVdFDqnfbnOwMgT2

DODATNE INFORMACIJE: bojan.tepic@sou-lj.si (040 272 122)