Dobrodelni teden na FE


Podrobnosti dogodka

  • Date:

Dobrodelni teden na Fakulteti za elektrotehniko - Stromar.si

Datum dogodka:
Datum objave: 01. 12. 2016 ibr-datum

Študentski svet FE, društvo Stromar.si in Študentska organizacija FE tudi letos za svoje študente in zaposlene na FE organizirajo tradicionalni Dobrodelni teden Fakultete za elektrotehniko. Ta bo potekal v tednu Univerze v Ljubljani, in sicer od ponedeljka, 5. decembra, do četrtka, 8. decembra, od 9. do 13. ure. V tem času bodo v avli na voljo piškoti in slaščice, na stojnici pred fakulteto pa tudi topli napitki.

Slovesna otvoritev dobrodelnega tedna bo potekala v ponedeljek ob 12.00 v avli FE, kjer bo dekan prof. dr. Igor Papič sprva podelil pohvale najboljšim študentom v št. letu 2015/2016 in nato otvoril dogodek s simboličnim dobrodelnim prispevkom in prižigom lučk na jelki.

Zbran denar bomo podarili humanitarnemu društvu Bod’ to kar si, katerega cilj je ljudem s posebnimi potrebami (slepi in slabovidni, gluhi in naglušni, invalidi…) ponuditi čim več nepozabnih izkušenj na različnih področjih. Z namenom, da tudi oni občutijo radost in veselje, tako kot njihovi sovrstniki. Veliko jih med drugim prihaja iz socialno ogroženih družin. Povezava do društva.

Da bo ponudba na stojnici še večja, vas vabimo, da tudi sami prispevate svoje doma spečene piškote, muffine, brownije, tortice idt. Za več informacij kontaktirajte: karmen.kastelic@svet.fe.uni-lj.si ali eva.pirc@svet.fe.uni-lj.si.

Povezava do dogodka na Facebooku.